Fräscha ideer genom hela projektet

Jörgen rekommenderades varmt av en vän och kollega till mig som gjort en del jobb för honom på en websida och företags profil. Jobbet hade en välgjord grafisk profil och websidan gav ett mycket positivt intryck.

Första gången vi pratades vid så lyssnade Jörgen tålmodigt och ställde massor av välformulerade frågor angående produkten. Jag reser en hel del och kan vara svår att få tag på i vissa perioder i mitt arbete, men Jörgen var lugn och organiserad i sin metodik.
Han kom snabbt fram med ideer och lösningar på hur min lansering skulle ske, hur produkten skulle formas och hade goda råd blandat med fräscha ideer genom hela projektet. Jörgen var lugn och organiserad i sin metodik.

När vi väl kom igång med lansering hade vi en hel del tekniska problem som ingen av oss hade något inflytande över, men Jörgen höll en stadig puls och gick igenom det hela lugnt.

Projektet är nu fullt operativt och har fungerat mycket väl med nöjda kunder som använder siten dagligen i sitt arbete på ett funktionellt och praktiskt sätt. Websidan har ett fungerande intryck och är lätt att navigera, vilket alltid är välkommet.
Jag kan varmt rekommendera Jörgen för alla typer av projekt eftersom han visat sig vara klarsynt inför stora som små ideer och lösningar.

– Jonas Gustavsson, CEO och fotograf på CatwalkOne.com